Gepost door: Mieke | 12 november 2007

W&D

Zondagavond komen ze langs. Het ruikt al de hele middag heerlijk in huis. Tim heeft zich behoorlijk uitgesloofd op de lasagna.

Wen belt aan en begint spontaan te zingen. Tja… St. Maarten. Ze ziet er goed uit en ik ben blij om ze te zien. Ze komen net uit Schoorl. Ze hebben na de survival in Isla Margarita de smaak van klimmen en klauteren te pakken. Ze hebben er in de duinen gelopen.

Het is weer heerlijk als vanouds. Wendy komt enthousiast en lekker kletsend binnen. Dat vind ik zo fijn. Ik ken haar vanaf dat we 10 zijn. En op een bepaalde manier voel ik me dan ook weer 10 worden.

Walk down memorylane Met z’n twee naar het recreatiegebied de Merwelanden in Dordt. Trimparcours lopen. Jawel, je leest het goed, lopen dus niet trimmen. We zaten toen even te kleppen in een houten huisje, toen er een stelletje besloot elkaar te gaan ontdekken naast het huisje. Tja, wat doe je dan als groep 8er? Elkaar aankijken, giebelen en heel voorzichtig erlangs rennen. Hahaha

Samen op vakantie naar Hongarije. Wat een avontuur. De plaatselijke disco in. Schuimfeest. De bus heen niet echt geslapen. De drie dagen voor de busreis terug wakkergebleven, dat helpt vast. God wat zaten we brak op de achterbank toen m’n vader ons kwam halen. “Hoe was het?” “Je houdt het tegoed Piet.”

Ook als het niet zo lekker ging was ze er altijd.

Nu We kijken de foto’s van Isla Margarita. Die survival was echt stoer. En de foto’s zijn prachtig. Ze hebben het leuk met z’n 2. Daar ben ik blij om.

De avond vliegt voorbij. Op de terugweg nog even langs de emmer. Ze had tenslotte gezongen. Er gaat een snoepzakje spekkies en negerzoenen mee.

Misschien voelt zij zich nu ook wel weer heel even 10… 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: